♥ Angelique Boyer egyik legnagyobb magyar rajongói oldala! ♥
Üdvözöllek!

Üdvözöllek titeket! Ti most egy Angelique Boyer rajongói oldalon jártok! Itt sok érdekességet, képeket, információkat találhattok a tehetséges francia származású színésznőről és annak telenovelláiról! Ha te is szereted őt, ne habozz itt a helyed! :) Sok hírt találtok a modulokban, továbbá a főoldalon a legfrissebb hírekből csemegézhettek! A lapon minden szerkesztés és írás saját, ellopni szigorúan tilos! Ha tetszik az oldal nézz vissza máskor is! :)
A szerkesztő: Speedy

Angelique Boyer Twitter oldala!

(Nem állok kapcsolatban Angelique-al, se senkivel, ez csak egy rajongói oldal!)

 
Hét képe

Minden szombaton csere! :)

http://209.160.33.72/ds_img_direct.php?i=angelique-b.jpg&t=8&d=1msv6iylak&x=360&y=480&l1=641&l2=200

 
Kristályok


50/0.hely szabad!

BETELT! - BETELT! - BETELT!

 
Csatlakozás
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Részek tartalma

Teresa 148 - 152. rész tartalma

2012.09.24., Hétfő 17:20 - 148. rész

Oriana igyekszik a neki legmegfelelőbben rendezni a helyzetet Teresával, aki hajlandóságot mutat arra, hogy elfogadja a felajánlott összeget. Mariano a fegyházból a börtönbe kerül, mivel a bíróság szerint ő gyilkolta meg Fitót. Don Porfirio a kórházi ágyon elmeséli Patriciának a családja igaz történetét, amiből kiderül, miért nem kedveli Johnnyt. Ruben tervei lassan körvonalazódnak.

2012.09.25., Kedd 17:20 - 149. rész

Teresa és Fernando bejelentik Refugiónak a házassági szándékukat, aki nem hajlandó áldását adni a frigyre. Aida és Aurora Jaime rendőr társaságában ellátogat Genovevához, hogy bizonyítékot találjanak arra, amit Mariano a börtönbe kiszedett El Tuercasból. Miközben várnak, Aurora felismeri Esperanza fiát a kis Paulitóban. Mire Genoveva és Ruben visszaérnek a bankból, ahonnan kivették Genoveva minden pénzét, nyomozók várnak rájuk, házkutatási paranccsal.

2012.09.26., Szerda 17:20 - 150. rész

Teresa rábeszéli Fernandót, hogy írassa rá a vagyonát, hogy Oriana ne kaparinthassa meg. Oriana rosszul lesz, és kórházba kerül, mikor ezt Fernando közli vele. Ruben megtámadja Teresát, és pénzt követel tőle, de Arturo időben megérkezik. Teresa nagy fájdalmat okoz az anyjának, a keresztanyjának, és később Fernandónak is.

2012.09.27., Csütörtök 17:20 - 151. rész

Teresa elmondja Arturónak, hogy mégsem megy hozzá Fernandóhoz, és szeretné visszacsábítani a férjét. Juana születésnapi buliján, ahová Teresa is betoppan, Refugio kitagadja a lányát, és Juana is elzavarja. Genoveva haját levágják a börtönben, rabtársai így alázzák meg. Rubent a megölt Fito bátyja kínozza, s végül megkéselik a börtön udvarán. Apja halálának híréről Aida Teresától értesül. Teresa ismét elzavarja Fernandót, aki aztán Luisához próbál visszamenni, miután megtudja, hogy a nő gyereket vár tőle.

2012.09.28., Péntek 17:20 - 152. rész (Befejező rész)

Megtartják Aurora és Mariano esküvőjét. Teresa titokban végignézi az esküvőt, s mindenkit boldognak lát. Esperanza bejelenti, hogy kisbabát vár. Luciának kiállítása nyílik. Teresa végső kétségbeesésében az apja sírjánál keres vigaszt, miután többször is próbálta meggyőzni Arturót arról, hogy megváltozott.

Teresa 143 - 147. rész tartalma

2012.09.17., Hétfő 17:20 - 143. rész

Luisa és Arturo Luciához költözik. Arturo vonzódik a nőhöz, bár a Teresával történteket még nem heverte ki. Teresa féltékeny Luciára. Ruben zsarolja Esperanzát, hogy elmondja neki, hol van Rodrigo, de csak ha elhagyja Hernant, és visszamegy hozzá. Hernan arról próbálja meggyőzni Esperanzát, hogy jót tenne neki egy pszichológiai kezelés. A szigorú Hectort Juana és Hernan is szeretnék rávenni, hogy fogadja el Marianót, mint Aurora barátját.

2012.09.18., Kedd 17:20 - 144. rész

Oriana elmondja Teresának, hogy megpróbálja elperelni Fernandótól az örökségét, nehogy Teresa rátegye a kezét a vagyonára. Amikor ezt Fernando is megtudja, összeveszik az anyjával. Aurora szakorvosi vizsgája remekül sikerül. Juanát és Cutbertót elkeseríti, hogy milyen nehéz dolog az örökbefogadás. Luisa úgy dönt, elfogadja Fernandótól a De la Barrera házat, viszont azt közben a férfi odaígéri Teresának is.

2012.09.19., Szerda 17:20 - 145. rész

Mariano megveri Fitót, amikor meglátja a lakása közelében ólálkodni. Fito rájön, hogy nem lesz könnyű megölni Marianót, ezért több pénzt kér Rubentől. Szóváltásba keverednek, és Genoveva Rubent védve leüti Fitót, aki meg is hal. Rubennel bedobják a hullát egy csatornába. De nincsenek egyedül, Teresa az egészet végignézi. Ruben később megzsarolja Genovevát: azzal fenyegeti, hogy beszél a rendőrségnek a gyilkosságról, ha a nő nem ad neki pénzt.

2012.09.20., Csütörtök 17:20 - 146. rész

Esperanza nem megy el Hernannal a terápiára, de bevallja, hogy szereti. Teresa elmondja Aidának, hogy Genoveva Ruben szeretője, és később a lány kérdőre vonja az apját, aki viszont letagadja a viszonyt. Cutberto munkát kap Orianától, így több esélye lesz az örökbefogadásra. Juana a mesterséges megtermékenyítésről beszélget Aurorával. Marianót letartóztatják Fito meggyilkolásáért. Arturo elvállalja a védelmét, és Teresa is segít neki.

2012.09.21., Péntek 17:20 - 147. rész

Fernando dühös Teresára, amiért Mariano védelmére kelt. Teresa vallomást tesz a rendőrségen, és elmondja, hogy látta Rubent és Genovevát, amikor bedobták Fito holttestét a csatornába. Azonban Marianót ezután sem engedik ki a börtönből. Aurora felveszi a gyűrűt, amit Marianótól kapott, jelezve, hogy készen áll a házasságra. Ruben megmutatja Rodrigo fényképét Esperanzának, és eközben Paty meglátja őket.

Teresa 138 - 142. rész tartalma

2012.09.10., Hétfő 17:20 - 138. rész

Teresa ráveszi Fernandót, hogy mondják el Luisának és Arturónak, hogy egymásba szerettek. Juana és Cutberto hazatér, s szembesülniük kell Rodrigo eltűnésének tényével és Teresa válási szándékával. A kis Rodrigo eltűnését Aurora javaslatára a bejelentik a tévében. A felhívást Fito is látja.

2012.09.11., Kedd 17:20 - 139. rész

Miután Fernando elmondta Luisának, hogy nem akarja elvenni, mert Teresát szereti, Aurora veszi szárnyai alá a lányt, és hazaviszi. Fernando döntését Oriana sem fogadja el és megpróbálja jobb belátásra bírni. Teresa bejelenti szüleinek, hogy el akar válni, mivel Arturo újra alkoholba fojtja a bánatát.

2012.09.12., Szerda 17:20 - 140. rész

Arturo, miután beszélt Luisával, őrjöngve elindul, hogy megkeresse Fernandót és számon kérje rajta, amit tett. Hernan a mindig vidám Cutberto és Juana gondjaira bízza Esperanzát, akit hazaengednek a kórházból. Oriana felkeresi Teresát és Arturót is, hogy megtegye, amit a legjobbnak lát a családja érdekében. Luisa az Auroránál töltött éjszaka után sem tudott teljesen megnyugodni és Lucia próbál lelket önteni belé.

2012.09.13., Csütörtök 17:20 - 141. rész

Armandót gyászolják. Aurora próbálja észhez téríteni Teresát, Oriana pedig a fiát. Lucia elbeszélget Arturóval, aki megjelenik a virrasztáson. Fito megzsarolja Rubent és Genovevát. Hector ellenzi a lánya kapcsolatát Marianóval.

2012.09.14., Péntek 17:20 - 142. rész

Mariano megkéri Aurora kezét, de a válasz még várat magára. Fito zsarolja Rubent és Genovevát, még több pénzt követel. Ruben Genoveva tudta nélkül felbérli, hogy ölje meg Marianót. Armando temetésén Teresán mindenki látja, hogy Arturót szereti, próbálják meggyőzni, hogy ne váljon el. Oriana határozott lépésekre szánja rá magát, hogy megállíthassa a fiát, Aidával és Genovévával is szövetkezik Teresa ellen.

 

Teresa 133 - 137. rész tartalma

2012.09.03., Hétfő 17:20 - 133. rész

Teresa meglátja Lucia rajzát, amit Arturóról készített, és azt hiszi, a nőnek viszonya van a férjével, ezért kirúgja őt. Később kiderül, hogy Luisa kérte meg Luciát, hogy készítse el a rajzot. Teresa ezek után is féltékeny Luciára, és összeveszik Arturóval. Amikor ezt Armando megtudja, otthagyja Arturo irodáját, hogy ne kelljen egy olyan embernek dolgoznia, aki megbántotta a lányát. Teresa a veszekedés után Fernando karjaiban keres vigasztalást.

2012.09.04., Kedd 17:20 - 134. rész

Aida lejárató hadjáratot tervez a Türkiz Hold projekt ellen, hogy megleckéztesse Teresát. Teresa elutazik Zacatecasba, Juana esküvőjére, viszont Arturónak a munka miatt otthon kell maradnia. Később Fernando is Zacatecasba megy, de Luisának azt mondja, üzleti útra indul. Esperanza biztosítja Hernant, hogy szereti, és nem vágyik vissza Rubenhez. Oriana elmondja Luisának, hogy jobban örült volna, ha Arturo Luciát veszi el. Teresa megtudja, hogy Aurora összejött Marianóval

2012.09.05., Szerda 17:20 - 135. rész

Teresa és Fernando Zacatecasban vannak. Fernando szeretne Teresával lenni, de Teresa folyton visszautasítja. Közben Oriana megtudja, hogy a fia és Teresa is Zacatecasba mentek, és gyanút fog. Johnny meglátja Teresát és Fernandót csókolózni, és elmeséli Marianónak. Mariano felkeresi Teresát, és figyelmezteti, hogy ne rontsa el Cutberto és Juana esküvőjét.

2012.09.06., Csütörtök 17:20 - 136. rész

Genoveva megbízására Fito és egy társa elrabolják Esperanza kisbabáját. Esperanza kihívja a rendőrséget. Az első számú gyanúsított Ruben. Fernando visszatérve Zacatecasból nagyon feszült, nem tudja, hogy mit tegyen. Megvádolja Arturót, hogy összeszűrte a levet Luciával, de Arturo azt mondja, csupán munkatársak. Luisának is feltűnik, hogy Fernando milyen ideges. Teresa hazatér Zacatecasból, de rögtön összevesznek Arturóval, mert Arturo megint féltékeny Marianóra.

2012.09.07., Péntek 17:20 - 137. rész

Pár nap van hátra Luisa és Fernando esküvőjéig. Teresa döntést vár Fernandótól: vagy elmondják Luisának és Arturónak, hogy szeretik egymást, vagy megszöknek. A férfi nem akarja megbántani Luisát, inkább Teresával szakítana, aki viszont Lucia miatt végleg összeveszik Arturóval, bejelenti, hogy elválik, és elköltözik Juana lakásába. Mariano felkeresi Luisát, hogy elmondja neki, miben sántikál Teresa.

 
Angelique Boyer

01. Legújabb hírek
02. Angelique életrajza
03. Képek,fotózások
04. Cikkek,újságok
05. Régebbi frissek 1.
06. Régebbi frissek 2.

 
Bűnös vágyak

01. Történet
02. Képek
03. Videók
04. Bűnös vágyak részek letöltése
05. Zenék letöltése

 
Teresa

01. Történet
02. Részek tartalma
03. Teresa képek
04. DVD borítók
05. Zenék letöltése
06. Főcímdal szövege
07. Hivatalos poszter
08. Alternatív finálék
09. Karikatúra
10. Teresa részek letöltése

RTL: Fin (befejeződött)
Sorozat+ : Fin (befejeződött)
Prizma: Minden hétköznap 13:00

 
Bronzok

Ide nyugodtan jelentkezz, nem leszek szigorú! 98%, hogy kikerülsz!

 

 
Oldal infók

Nyitás: 2012.július 08.
Szerkesztő: Speedy
Design: Speedy
Css: sam&aemy
Tárhely: GPortal&noob
Elérhetőség: angeliqueboyer14@gmail.com

Jelentkeztem!

//vampirnaplok-fan.gportal.hu/portal/vampirnaplok-fan/image/gallery/1351946698_16.png

 


THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!